dinsdag 18 september 2012

Na regen komt zonneschijn


Regen en zon, wat een heerlijke combi is dat toch voor een fotograaf. Je krijgt door beide een prachtig spel van licht en donker, die foto's als hierboven als resultaat hebben. Ik heb hier helemaal niks aan bewerkt! Met de hand heb ik scherpgesteld, waardoor de regendruppels op mijn raam wazig werden. Mooi is ie he ^^

~----------~

De 'les' voor kunstdocenten vandaag besloeg maar liefst 3 minuten vaagheid van onze kant. We moeten de volgende keer met hele concrete vragen bij hun komen, en we hebben geleerd dat docenten druk,druk,druk hebben. En als je nogmeer druk bij die stapel toevoegt, wordt de enthousiasme steeds kleiner. Er zijn wel docenten die ons willen helpen, maar voorlopig hebben we in iedergeval onze neus laten zien.

 ~----------~

Vanaf vandaag staat in dit project bij mijn naam niet alleen meer Art Director, maar ook Social Media Coordinator. Over een paar weken gaan Facebookachtige sites een belangrijke rol in ons proces vervullen, en ik zal namens de groep praten met de community (die hopelijk heel groot wordt ^^). Het lijkt mij heel leuk om via deze weg met onze doelgroep te communiceren, maar ik laat voor de zekerheid wel al mijn berichten eerst nalezen door een groepsgenoot. Als dyslext ben je nooit helemaal 100% zeker van jezelf, en het staat zo slordig. ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten