maandag 1 oktober 2012

Chocoladefeest

Chocola schilderen

Blijkbaar zijn er zoveel chocoladeliefhebbers in en rondom Zupthen, dat er een heel festival aan gekoppeld is. Gisteren was ik daar samen met mijn vriend en het was superdruk. Het was dan ook mooi weer, waardoor de verkooptenten zelfs het risico liepen dat de chocola wegsmolt. ^^

Het festival bestond voornamelijk uit kramen die verschillende soorten chocola verkochten, daarnaast was er live muziek en werden er activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zo konden zij met chocola schilderen, een koe melken die echt chocolademelk gaf en eigen cake pops versieren. Winkels deden ook enthousiast mee, zo zag ik op meerdere terrassen aanbiedingen met chocoladepannekoeken-of gebak, en verkochten veel zaakjes eigengemaakte chocoladecupcakes.

Al met al dus een gezellig festival die leuk is te bezoeken als je een echte chocoladefan bent, of gewoon een dagje gezellige drukte van Zupthen wilt meemaken. Verwacht alleen niet dat je veel kan snoepen, Zutphenaren zijn niet gul. Wil je chocola, dan moet je deze kopen.

Chocolasnijwerk
Bodypainting met chocola


Chocoladekraam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten