zaterdag 16 juni 2012

Inspiration hour

Bij deze heb ik zaterdag omgedoopt tot inspiratiedag. Ik heb verschillende categorieën, die ik elke week zal vernieuwen met nieuwe plaatjes, filmpjes en linken die mij inspireren.Muziek:
Ingrid Michaelson is een goede zangeres met een lekkere sound. Dit liedje is zoiezo al leuk, maar de videoclip maakt het toch een stukje magischer. Toen ik deze clip zag kreeg ik gelijk nieuwe ideeën voor een theaterdecor!Interieur:
Vandaag zag ik bij Woon XL een slappe aftreksel van een theepot die dienst deed als hanglamp. Het zag er veels te nep uit, maar het principe vindt wel ik super. Ik zie het al helemaal boven mijn eigen eettafel hangen (ik woon nog thuis, dus dat duurt waarschijnlijk nog even... ^^ ). Ik ben er alleen nog niet uit hoe ik zonder het kopje te breken een gaatje in de bodem kan krijgen...Maar dit ga ik zeker uitzoeken!
Boek:
Ik kwam deze vandaag op internet tegen. Gezien ik net zelf begonnen ben silhouetten te knippen, sprak dit boekje mij dan ook erg aan. Het staat vol met voorbeelden wat je allemaal met papier en een schaar kunt maken. Alleen voor de voorkant wil ik hem al hebben!
http://www.bol.com/nl/p/paper-cutting/1001004010952134/#product_overview

DIY:
Ik weet niet meer op welke site ik deze tegenkwam, maar zodra ik geschikte witte gympen als deze heb kunnen scoren, ga ik er zeker een DIY van maken! Wordt dus vervolgd...

Quote:
De 6 geboden van de creativiteit bijbel,en ze kloppen als een huis.
Beeld:
Ik kwam deze prachtige foto tegen tijdens mijn online zoektocht Parijs in de jaren 50 afgelopen week (ik zocht eigenlijk mooie foto's van vrouwen voor eventuele nieuwe silhouetten). Hij is gemaakt door de fotograaf Maurice Baquet. Als ik deze foto zie, krijg ik allerlei ideeën voor nieuwe projectjes. ^^

Dat was hem voor deze bewolkte zaterdag, ideeën en tips zijn altijd welkom!

1 opmerking: